Leden login

23 juni 2019 - Kasteel & Landgoed Twickel - Ambt Delden - regio Overijssel

23 juni wordt er een NCC regiowandeling georganiseerd op Landgoed Kasteel Twickel te Delden. De route door dit Overijsselse Landschap duurt ongeveer anderhalf uur. De paden zijn ook toegankelijk voor wat minder valide deelnemers. Mits onder appel mogen de honden op diverse delen van het Landgoed loslopen. Iedereen die het leuk vindt om mee te lopen is welkom. Vooraf aanmelden zou fijn zijn! Meld je aan via het formulier of stuur een mail naar Webmaster@nederlandsecollieclub.nl

Zondag 23 juni
Verzamelen van 10:30 - 11:00 uur
Aanvang 11:00 uur
Parkeren en lunch: 't Hoogspel, Bornsestraat 1 Ambt Delden (kosten voor lunch en/of consumpties zijn voor eigen rekening).

twickel 1 twickel 2 twickel 3 twickel 4 twickel 8


De Wandelingen van de Nederlandse Collie Club worden georganiseerd door onze regiocommissarissen. Zij kijken voor u uit naar leuke plekken in Nederland waar u wel of niet met de hond aangelijnd of los kunt wandelen. Alléén wandelen is leuk, maar om dit samen met meer collieliefhebbers te doen is des te leuker! 

Voor leden is deelname gratis, voor niet-leden wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 2,50.  (tenzij anders wordt aangegeven)

nederlandsecollieclub 15

Er wordt gekeken naar een locatie waar men naderhand ook even gezellig kan zitten voor een kop koffie of een versnapering (op eigen kosten). Uw regiocommissaris probeert (zekerheid niet gegarandeerd) altijd een extraatje te regelen in de vorm van een toegift door een dierenarts, deskundige, of bijvoorbeeld extra uitleg over vachtverzorging. En natuurlijk is het leuk om elkaar te leren kennen en bekenden uit de 'colliewereld' terug te zien op een wandeling van de Nederlandse Collie Club!

Indien er een wandeling gepland staat kun je je daarvoor opgeven via het tabblad formulieren of zoals omschreven bij de aankondiging van de wandeling. Wij hopen u dan graag te ontmoeten samen met uw viervoeter(s) want natuurlijk zijn andere rassen ook welkom!


Links naar websites voor wandelingen in groepverband en losloopgebieden:

Losloopgebieden Nederland

Wandelnet

Actief met je hond

ANWB wandelroutes

Zou hier een andere link bij vermeld moeten worden? 

Stuur het door naar de webmaster!

Lijkt het u leuk om ook in uw regio wandelingen te organiseren? Neem contact op!