Momenteel organiseert onze vereniging geen wandeling i.v.m. de Corona maatregelen. Wij hopen in de toekomst weer meer ruimte daarvoor te kunnen maken in onze agenda. 


De Wandelingen van de Nederlandse Collie Club worden georganiseerd door onze regiocommissarissen. Zij kijken voor u uit naar leuke plekken in Nederland waar u wel of niet met de hond aangelijnd of los kunt wandelen. Alléén wandelen is leuk, maar om dit samen met meer collieliefhebbers te doen is des te leuker! 

Voor leden is deelname gratis, voor niet-leden wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 2,50.  (tenzij anders wordt aangegeven)

Er wordt gekeken naar een locatie waar men naderhand ook even gezellig kan zitten voor een kop koffie of een versnapering (op eigen kosten). Uw regiocommissaris probeert (zekerheid niet gegarandeerd) altijd een extraatje te regelen in de vorm van een toegift door een dierenarts, deskundige, of bijvoorbeeld extra uitleg over vachtverzorging. En natuurlijk is het leuk om elkaar te leren kennen en bekenden uit de 'colliewereld' terug te zien op een wandeling van de Nederlandse Collie Club!

Indien er een wandeling gepland staat kun je je daarvoor opgeven via het tabblad formulieren of zoals omschreven bij de aankondiging van de wandeling. Wij hopen u dan graag te ontmoeten samen met uw viervoeter(s) want natuurlijk zijn andere rassen ook welkom!


Links naar websites voor wandelingen in groepverband en losloopgebieden:

Losloopgebieden Nederland

Wandelnet

Actief met je hond

ANWB wandelroutes

Zou hier een andere link bij vermeld moeten worden? 

Stuur het door naar de webmaster!

Lijkt het u leuk om ook in uw regio wandelingen te organiseren? Neem contact op met ons secretariaat.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail