Bent u zowel liefhebber en eigenaar van een langhaar Collie die voldoet aan de Engelse Rasstandaard met FCI stamboom - dan kunt u lid worden van onze vereniging.

U kunt uzelf aanmelden bij de ledenadministratie via het formulier hieronder. De toelatingscommissie, het bestuur en de andere leden besluiten vervolgens volgens statuten of uw lidmaatschap wordt geaccepteerd. Voor meer informatie kunt u onze statuten en huishoudelijk reglement daarvoor nalezen. Vergeet u niet voor uw partner en/of kinderen het gezinslidmaatschap aan te vragen.

Contributie per jaar:

Algemeen lidmaatschap per jaar > 18 jaar € 30,-
Gezinslidmaatschap per jaar > 18 jaar € 10,-
Jeugdlidmaatschap per jaar < 18 jaar €  5,-
Fokkerijlidmaatschap per jaar > 18 jaar € 40,-

 

Betreft het prijsverschil qua contributie voor Algemene leden en Fokkerijleden, is de kennelvermelding voor beide gratis, maar alleen fokkerijleden mogen daarnaast ook gratis hun dekreuen en pups aankondigen op de daarvoor bestemde pagina's. 

Jeugdleden en gezinsleden zijn automatisch lid na ontvangst betaling en bevestiging lidmaatschap. Zij betalen ook een verminderde contributie.

Mocht u meer vragen hebben met betrekking tot het lidmaatschap dan horen wij dat graag. U kunt daarvoor contact opnemen met de ledenadministratie.


captcha